Vi behöver er hjälp till våra Laser-seglingar

Hej alla medlemmar,

Vi arrangerar en Laser GP kappsegling den 6-7 juni med ca 120 deltagande båtar där vi vill engagera många medlemmar och närboende, gärna hela Arkösund.
Naturligtvis hålls kontinuerlig kontakt med Laserförbundet med tanke på rådande omständigheter.

Vi behöver hjälp både på havet och på land och alla som ställer upp större delen av helgen får en bonusgåva, NSS seglarjacka av årets modell, sponsrad av Skeppa!

På havet;

Vara med på en funktionärsbåt som har till uppgift att lägga ut och sköta om något av banans rundningsmärken, alternativt medhjälpare på någon säkerhetsbåt. Räkna med att vara ute på havet från kl. 9-16 på lördag och söndag. Du är med en rutinerad och erfaren person som visar och vet vad som skall göras. Du får matpaket och dryck under dagen och aftersail/grillbuffé efter lördagens tävling med den klassiska ”funktionärsölen”.

Anmäl intresse till: Mikkel Gade, 070-811 91 61, mikkel@gade.se

På land;

Här hanterar vi ankommande seglare från fredag kl.12.00 och välkomnar med ett informationspaket, hänvisar dem till långtidsparkeringen, avlastning av båtar på kajen etc. På lördag och söndag hjälper vi till på kajen med logistik. Allt under ledning av erfarna funktionärer. Beroende på hur många som har möjlighet att hjälpa till, kan schema med kortare tidspass komma att upprättas.

Anmäl intresse till: Mikkel Gade, 070-811 91 61, mikkel@gade.se

I klubbhuset;

Vi startar med förberedelser under fredagen, den 5 juni. Planering av all servering som kommer att äga rum i huset tex ca 25 lunchpaket till funktionärerna på havet, förberedelser inför lördagens grillbuffé m m. En del städning och fix ska göras. Beroende på hur många som har möjlighet att hjälpa till, kan schema med kortare tidspass komma att upprättas.

Anmäl intresse till: Ann Linder, 073-222 36 87, annmlinder@outlook.com

För allas trevnad och sammanhållning avslutar vi gärna gemensamt söndag eftermiddag vid fyratiden i klubbhuset